Biljana Tepavac

Mijn naam is Biljana Tepavac. Ik ben geboren in Kroatië en sinds 1993 woon ik in Nederland. In juli 2000 heb ik mijn diploma tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Breda behaald waar ik me vooral verdiept heb in de bekkenbodem problematiek.

 

Naast mijn brede ervaring in de fysiotherapie heb ik de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan als oedeem-fysiotherapeute volgens de Vodder-methodiek waardoor ik geboeid raakte door de problematiek van patiënten met kanker (oncologie). Dit was de aanleiding voor mij om de Master-opleiding voor oncologiefysiotherapie te volgen en die heb ik met goed gevolg in 2014 afgerond. 

 

Sinds 2008 ben ik, in samenwerking met Fysiotek, begonnen met het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Door naar bijeenkomsten en cursussen te gaan blijf ik up-to-date en blijf ik mijzelf ontwikkelen. 

 

Mijn interesse ligt het meest bij de oncologie en oedeemfysiotherapie.

Mijn overige specialisaties zijn bindweefselmassage, medische fitness, medische training therapie, Lymph taping en Fascia behandeling. Daarnaast ben ik lid van NVFL en MLD ad Modum Vodder.

Cees de Ruiter

Mijn naam is Cees de Ruiter. Ik ben geboren en getogen in Arnemuiden. In 2005 heb ik mijn diploma fysiotherapie behaald aan de opleiding Thim van der Laan in Nieuwegein. In 2010 heb ik de Master-opleiding manuele therapie behaald aan de Transfergroep Rotterdam. In 2022 ben ik toegetreden tot het Schouder Netwerk Zeeland. 

  

Veel werkervaring heb ik opgedaan in particuliere praktijken. Dat wil zeggen dat ik allerlei uiteenlopende klachten, die je kunt verwachten bij een fysiotherapeut, heb behandeld. Door mijn specialisatie heb ik bovendien veel ervaring opgedaan met mensen met rug- en nekklachten.

 

 

Wat vind ik leuk aan het beroep fysiotherapie? Het geeft me de mogelijkheid om in contact te komen met mensen met verschillende achtergronden. Mensen die je normaal gesproken niet zomaar zou ontmoeten, laat staan zou spreken en leren kennen. Ik heb interesse in biologie en als je dan geleerd wordt hoe het menselijk lichaam in elkaar steekt en hoe het werkt, vind ik dat een wonder op zich. Zelf kwam ik in contact met dit beroep toen ik meerdere malen hamstrings- en knieblessures opgelopen had als voetballer. Dat gaf mij de doorslag om dit beroep te leren, want mensen helpen opknappen dat wil toch iedereen? 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Petr Holinka

Peter Holinka is een gepassioneerde voorvechter van traditionele Chinese geneeskunde (TCM) met een holistische benadering. Zijn reis naar het verkennen en promoten van deze eeuwenoude geneeskunst begon al op jonge leeftijd, toen hij gefascineerd raakte door de diepgaande filosofie en praktijken van TCM.

 

Met zijn diepgaande kennis en ervaring heeft Peter Holinka een holistische benadering ontwikkeld die niet alleen gericht is op het behandelen van symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van ziekte en het bevorderen van algeheel welzijn. Zijn missie is om mensen te helpen een evenwicht te vinden tussen lichaam, geest en ziel, en om hen te begeleiden op hun reis naar gezondheid en vitaliteit.

 

Of u nu last heeft van fysieke pijn, emotionele onbalans of chronische aandoeningen, ons ervaren team staat klaar om u te begeleiden op uw pad naar genezing en vitaliteit. Met een diepgaand begrip van zowel westerse als oosterse geneeskunde, bieden wij een scala aan behandelingen, waaronder acupunctuur, kruidengeneeskunde, voedingstherapie en meer.

 

Bij ons staat u centraal. We luisteren naar uw unieke behoeften en ontwerpen een gepersonaliseerd behandelplan dat past bij uw specifieke situatie en doelen. Onze holistische benadering richt zich niet alleen op het behandelen van symptomen, maar ook op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van ziekte, zodat u langdurige gezondheid en welzijn kunt ervaren.

 

Traditionele Chinese geneeskunde (TCM) en holistische massages zijn beide benaderingen die gericht zijn op het bevorderen van het welzijn van het lichaam en de geest op een holistische manier. TCM omvat verschillende praktijken, waaronder acupunctuur, kruidengeneeskunde, voedingstherapie en meer, die allemaal gericht zijn op het herstellen en behouden van de balans tussen de energiestromen in het lichaam.

 

Holistische massages richten zich op het verlichten van fysieke spanning en stress door middel van manipulatie van de spieren en weefsels, terwijl tegelijkertijd de energiestromen worden gestimuleerd om een gevoel van ontspanning en welzijn te bevorderen.

 

Deze benaderingen kunnen helpen bij een breed scala aan aandoeningen, waaronder pijnklachten, stress, slapeloosheid, spijsverteringsproblemen, angst, depressie en meer. Door het bevorderen van een harmonieuze balans tussen lichaam, geest en ziel, kunnen TCM en holistische massages bijdragen aan een algeheel gevoel van gezondheid en welzijn.