Over mijzelf

Mijn naam is Biljana Tepavac,  ik ben 51 jaar en woon in Vlissingen. In juli 2000 heb ik mijn diploma tot fysiotherapeut aan de Hogeschool van Breda behaald waar ik me vooral verdiept heb in de bekkenbodem problematiek.

 

Naast mijn brede ervaring in de fysiotherapie heb ik de afgelopen jaren ook veel ervaring opgedaan als oedeem-fysiotherapeute volgens de Vodder-methodiek waardoor ik geboeid raakte door de problematiek van patiënten met kanker (oncologie). Dit was de aanleiding voor mij om de Master-opleiding voor oncologiefysiotherapie te volgen en die heb ik met goed gevolg in 2014 afgerond. 

 

Sinds 2008 ben ik, in samenwerking met Fysiotek, begonnen met het aanmeten van therapeutische elastische kousen. Door naar bijeenkomsten en cursussen te gaan blijf ik up-to-date en blijf ik mijzelf ontwikkelen. 

Mijn interesse ligt het meest bij de oncologie en oedeemfysiotherapie.

Mijn overige specialisaties zijn bindweefselmassage, medische fitness, medische training therapie, Lymph taping en Fascia behandeling. Daarnaast ben ik lid van NVFL en MLD ad Modum Vodder. Lees meer ......